Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Preparação 30min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.2 mg
Proteína
10 g
Energia
790.8 kJ /
189 kcal
Gordura
14 g
Fibra
0.3 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Saucy Sous-Vides
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Béarnaise sauce
15 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Soubise Sauce
30 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Beurre Blanc
20 Min
Roquefort Sauce
20 Min
Beurre blanc
15 Min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 Std. 10 Min
Classic Zabaglione
15 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min