Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
ou 1 linguriță rasă vitamina C
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 2613 kJ / 624 kcal
- Proteína
- 49 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Gordura
- 46 g
- Gordura saturada
- 12 g
- Fibra
- 0 g
- Sódio
- 110 mg
Receitas alternativas
Piept de rață cu sos de portocale și ghimbir, piure de cartofi și fasole verde
1h 10 min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20 min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Nenhuma avaliação
Piept de pui sous-vide
Nenhuma avaliação
Cotlet de porc sous-vide
2h
Iaurt cu vanilie
13u.
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25 min
Sos Beurre Blanc
20min
Medalioane de vițel sous-vide
Nenhuma avaliação
Colonel
5min
Pulpe de pui sous-vide
1sa 35 dk
Tăiței curry cu carne de porc
45 min