Sparanghel sous-vide

Sparanghel sous-vide

5.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 50min
2 porții

Ingredientes

  • sparanghel (Ø 1,5 cm, 14 cm lungime)
    500 g
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1500 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 10 mg
Proteína 5 g
Energia 215 kJ / 51 kcal
Gordura 0 g
Fibra 3.3 g
Gordura saturada 0 g
Hidratos de carbono 5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...