Dispositivos e acessórios
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
silken tofu (approx. 1 block), cut in slices (1 cm)300 g
-
garoupa (grouper) fish (800-1000 g), gutted, butterflied (see tips)1
-
pickled chillies cut in thin slices2 tbsp
-
fermented black beans rinsed1 tbsp
-
water500 g
-
light soy sauce2 ½ tbsp
-
sugar1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
water2 tbsp
-
cooking oil2 tbsp
-
spring onions chopped, to garnish2 - 3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
369 mg
Proteína
35 g
Energia
877 kJ /
210 kcal
Gordura
11 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Oil-free honey chicken wings
50min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Stir Fried Whole Fish
20min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Curry chicken
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30min
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Lemak
45min
Teochew Seafood Porridge
45min