Dispositivos e acessórios
Summer seafood soup
Preparação 10min
Total 45min
6 portion
Ingredientes
-
winter melon peeled, cut into pieces (3 cm)500 g
-
water800 g
-
chicken stock powder homemade30 g
-
cornstarch2 - 4 tsp
-
water2 tbsp
-
scallops fresh, cut into cubes (1 cm)150 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper2 - 3 pinch
-
raw prawns, peeled cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg whites beaten2
-
celery stalks chopped, to garnish10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
19 g
Energia
481 kJ /
115 kcal
Gordura
0.5 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Favourites
28 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Yam Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Tomato-egg soup
20min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min