Dispositivos e acessórios
Korean Ginseng Chicken
Preparação 10min
Total 1h 10min
5 portions
Ingredientes
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opcional)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
105 g
Energia
4523 kJ /
1081 kcal
Gordura
50 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Chicken Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Teochew Seafood Porridge
45min
Yam Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min