Dispositivos e acessórios
Korean Ginseng Chicken
Preparação 10min
Total 1h 10min
5 portions
Ingredientes
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opcional)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
105 g
Energia
4523 kJ /
1081 kcal
Gordura
50 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Chicken Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Drunken Herbal Prawns
4 Std. 55 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Teochew Seafood Porridge
45 Min