Dispositivos e acessórios
Southern-style chicken
Preparação 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches2 ½ tbsp
-
black peppercorns1 ½ tbsp
-
dried onion flakes1 ½ tbsp
-
dried thyme1 tbsp
-
celery salt (see Tips)2 tsp
-
paprika2 tbsp
-
dried oregano2 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
garlic flakes1 tbsp
-
plain flour400 g
-
eggs2
-
milk1 tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
whole chicken cut into 10 pieces (see Tips) or 10 assorted chicken pieces1600 g
-
vegetable oil to deep fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4011.5 mg
Proteína
81 g
Energia
4481.1 kJ /
1066.9 kcal
Gordura
65.6 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
17.7 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Oysters Kilpatrick
15min
Swedish meatballs and mash
50min
Lamb sausage ragu
30min
Sweet and sour pork
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Sticky chicken
24h 35min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Baked chicken pizzaiola
55min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min