Dispositivos e acessórios
Southern-style chicken
Preparação 40min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches2 ½ tbsp
-
black peppercorns1 ½ tbsp
-
dried onion flakes1 ½ tbsp
-
dried thyme1 tbsp
-
celery salt (see Tips)2 tsp
-
paprika2 tbsp
-
dried oregano2 tbsp
-
mustard powder1 tbsp
-
garlic flakes1 tbsp
-
plain flour400 g
-
eggs2
-
milk1 tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
whole chicken cut into 10 pieces (see Tips) or 10 assorted chicken pieces1600 g
-
vegetable oil to deep fry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
4011.5 mg
Proteína
81 g
Energia
4481.1 kJ /
1066.9 kcal
Gordura
65.6 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
17.7 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quick gyros with tzatziki
30min
Beef tacos
25min
Coq au vin blanc with mashed potato
1h 50min
Southern Fried Chicken
50min
Bread bowl chicken stew
3h 45min
Buffalo chicken wings
50min
Korean fried chicken
4h
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Lamb sausage ragu
30min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min
Crispy sticky sesame chicken
45min