Dispositivos e acessórios
Rhubarb and ginger crème brûlée
Preparação 15min
Total 7h 30min
8 portions
Ingredientes
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
35.8 mg
Proteína
3.8 g
Energia
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Gordura
31 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
18.4 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Venison Wellington
3h 30min
Muhamara dip
30min
Spicy peach and mango chutney
45min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Retro prawn cocktail
20min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Gin and lime pie
3h 10min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Santa Maria Dry Rub
5min
Almond pastry
25min