Broad bean bruschetta
TM6 TM5 TM31

Broad bean bruschetta

4.8 ( 14 avaliações )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 1000 g water
  • 500 g frozen broad beans thawed
  • 50 g frozen green peas
  • 2 garlic cloves
  • 2 sprigs fresh basil leaves only
  • 2 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
  • 10 pimento stuffed olives
  • 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 1 - 2 pinches sea salt to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 1 sourdough bread loaf cut into slices (2 cm thick) and toasted
  • 100 g feta cheese crumbled
  • 1 tbsp extra virgin olive oil for garnishing (optional)
  • 1 lemon zest only, no white pith, for garnishing (optional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
655.5 kcal / 2753.5 kJ
Proteína
34.7 g
Gordura
18.7 g
Hidratos de carbono
78.9 g
Fibra
15.5 g
Gordura saturada
7.8 g
Sódio
1392.4 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas