Dispositivos e acessórios
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
Preparação 20min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
blanched almonds60 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
Béchamel sauce
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
whole milk1000 g
-
plain flour80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
Assembly
-
dried lasagne pasta sheets (approx. 500 g)17
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt to taste
-
fresh baby spinach150 g
-
back bacon smoked (approx. 200 g)17 slices
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.8 mg
Proteína
28.3 g
Energia
3340.2 kJ /
798.3 kcal
Gordura
38.7 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
16.7 g
Hidratos de carbono
84.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Home Comforts
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Ham Hock Potato Bake
35min
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Tuna Pasta Bake
1h
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30min