Dispositivos e acessórios
Italian Crusted Lamb
Preparação 15min
Total 5h
4 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary leaves only5 stalks
-
fresh basil leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh oregano leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
fresh parsley leaves only (approx. 15 g)½ bunch
-
garlic cloves8
-
lemons finely grated zest and juice2
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces (2 cm)3
-
boneless lamb leg1500 g
-
water1000 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portions
Proteína
24.8 g
Energia
1182 kJ /
282.5 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
1.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1h 10min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Chicken in Yoghurt
1h
Beef Stroganoff
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Beef with Mushrooms
30min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min