Buddha's Delight

Buddha's Delight

4.4 9 avaliações
Preparação 5min
Total 55min
4 portions

Ingredientes

  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed
    8
  • sugar
    4 tsp
  • salt
    1 tsp
  • cornflour (starch)
    ½ tsp
  • cooking oil
    30 g
  • fresh ginger cut in slices
    1 cm
  • Chinese cabbage cut in chunks (5 cm)
    500 g
  • carrots cut in thin slices
    120 g
  • Chinese red dates pitted
    3
  • dried black fungus soaked to soften, stems removed, cut in pieces
    10 g
  • tofu puffs cut in halves
    20
  • oyster sauce
    1 tbsp
    1 tbsp abalone sauce
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • red fermented bean curd (nam yee) with gravy
    40 g
  • sweet peas
    50 g
  • dried bean curd sheet soaked to soften
    50 g
    100 g wet bean curd sheets (dau ken)
  • dried black moss (opcional) soaked to soften, drained
    1 pinch
  • mung bean vermicelli (dongfen) soaked to soften, drained
    30 g

Nutrição por 1 portion

Energia 316 kcal / 1271 kJ
Proteína 17 g
Gordura 16 g
Hidratos de carbono 31 g
Fibra 6 g
Gordura saturada 3 g
Sódio 872 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...