Dispositivos e acessórios
Drunken Herbal Prawns
Preparação 5min
Total 4h 55min
6 portions
Ingredientes
-
medium-sized prawns deveined and patted dry with paper towels800 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)350 g
-
salt1 ½ tsp
-
sugar½ tsp
-
fresh ginger cut in thin strips3 cm
-
water150 g
-
black rice vinegar (opcional)10 g
-
Chinese red dates rinsed and pitted10
-
dang gui (Chinese angelica root) cut in slices10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften1 tbsp
-
chicken stock powder2 tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1982 mg
Proteína
24 g
Energia
878 kJ /
210 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Reunion Dishes
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Sesame Crème
10min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Rice Wine Chicken
30min