Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
ou 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 797 kJ / 191 kcal
- Proteína
- 8 g
- Hidratos de carbono
- 11 g
- Gordura
- 12 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Carrot and coriander soup
30min
Cream of mushroom soup
20min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cucumber soup
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Zucchini soup
25min
Broccoli almond soup
30min