Dispositivos e acessórios
Banana bread with chai crème fraîche
Preparação 15min
Total 1h 35min
12 portions
Ingredientes
Banana bread
-
grapeseed oil plus extra to grease45 g
-
black sesame seeds50 g
-
white sesame seeds50 g
-
dried figs100 g
-
water150 g
-
unsalted butter40 g
-
ripe bananas (approx. 3), cut into pieces, plus 1 extra banana cut into halves, to decorate300 g
-
eggs2
-
caster sugar170 g
-
plain flour200 g
-
cornflour2 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
raw cashew nuts to sprinkle (approx. 5 tbsp)
Chai crème fraîche
-
coconut sugar1 tbsp
-
orange peel only, no white pith and juice of half an orange (approx. 40 g)1
-
chai powder (see Tips)2 tbsp
-
crème fraîche400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
122.1 mg
Proteína
5.7 g
Energia
1552.6 kJ /
371.1 kcal
Gordura
18.2 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
48.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good Food Mark LaBrooy
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20min
Rye seed loaf
28h 10min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Leek and ham tart
1h 55min
Far Breton with prunes
2h
Lime sour cream bundt cake
50min
Chakalaka
35min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min