Dispositivos e acessórios
Lentil purée (Moujadarra)
Preparação 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion cut into thin slices200 g
-
brown onion cut into pieces200 g
-
sunflower oil plus extra for frying60 g
-
dried lentils (brown)300 g
-
water1600 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 pinch
-
basmati rice rinsed50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
941.7 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1417.1 kJ /
337.4 kcal
Gordura
14.4 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
33.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Travel the Middle East
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Quinoa tabouli
12h 40min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Mushroom quinotto
30min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Red lentil soup with cumin
55min
Falafel
1h 25min
Raw kibbeh
15min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min