Dispositivos e acessórios
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Preparação 10min
Total 10min
335 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 335 g
Sódio
692.4 mg
Proteína
25.8 g
Energia
4435 kJ /
1060 kcal
Gordura
99 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Turmeric latte
25 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 Std.
Sage and buckwheat stuffing balls
1 Std. 10 Min
Coconut and maca hot chocolate
24 Std. 15 Min
Avocado and banana popsicles
4 Std. 5 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Spiced carrot porridge
25 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Espresso "baked" beans
35 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min