Dispositivos e acessórios
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
Preparação 10min
Total 10min
335 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice40 g
-
pine nuts30 g
-
pepitas30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
garlic clove1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves40 g
-
sea salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 335 g
Sódio
692.4 mg
Proteína
25.8 g
Energia
4435 kJ /
1060 kcal
Gordura
99 g
Fibra
21.3 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Berry and polenta porridge
20min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Hommus
15min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Zucchini pistachio loaf
1h 30min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Vanilla wet chai
15min
Family beans
25min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min