Dispositivos e acessórios
Potted scrambled eggs with asparagus
Preparação 5min
Total 30min
1 portion
Ingredientes
-
oil for greasing
-
asparagus ends trimmed4
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1
-
butter10 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
water plus 2 tablespoons extra500 g
-
ground white pepper1 pinch
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
343 mg
Proteína
16.6 g
Energia
1000 kJ /
238.2 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cooking for Me and You
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef Burgundy
1h 45min
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Chicken and sweet corn soup
30min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Poached eggs
25min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40min
Chocolate mousse
1h 10min
Mexican chicken soup
30min