![Potted scrambled eggs with asparagus Potted scrambled eggs with asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2E1AB01-6F01-4AF2-92FB-863DCB11BB15/Derivates/6B5BDFE3-AAF1-4780-ACFF-C4CFD7B5D955.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- oil, for greasing
- 4 asparagus, ends trimmed
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 10 g butter
- ½ tsp apple cider vinegar
- 500 g water, plus 2 tablespoons extra
- 1 pinch ground white pepper
- 1 pinch sea salt
- 2 eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1000 kJ / 238.2 kcal
- Proteína
- 16.6 g
- Hidratos de carbono
- 2 g
- Gordura
- 18.1 g
- Gordura saturada
- 8 g
- Fibra
- 1.7 g
- Sódio
- 343 mg
Receitas alternativas
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Mexican scrambled eggs
20 min
Shepherd's pie
55 min
Poached eggs
25 min
Mashed potatoes
40 min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1 godz. 5 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Roasted carrot dip
1h
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Brussels sprouts with lime crumb
20 min
Pea and ham soup
2h 20min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30min