Dispositivos e acessórios
Rosemary and bacon stuffed onions
Preparação 25min
Total 1h 50min
6 portions
Ingredientes
Stuffed onions
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
water1450 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat6
-
garlic cloves2
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
olive oil20 g
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)80 g
-
pouring (whipping) cream40 g
Crumb topping
-
crusty bread cut into pieces (3 cm)20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
olive oil for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
591 mg
Proteína
9.2 g
Energia
825.7 kJ /
196.5 kcal
Gordura
16.5 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
6.6 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Entertaining made easy
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Lime glaze
40min
Lamb and barley soup
50min
Herb and garlic dip
10min
Hollandaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Cranberry bacon stuffing
10min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Plum and cherry paste
5h 15min
Cherry clafoutis
1h 5min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min