
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- olive oil for drizzling
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 196.5 kcal / 825.7 kJ
- Proteína
- 9.2 g
- Gordura
- 16.5 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Fibra
- 0.8 g
- Gordura saturada
- 6.6 g
- Sódio
- 591 mg
Receitas alternativas
Stuffed tomatoes
50min
Warm caramel spice martini
1h 15min
Poached eggs with hollandaise
40min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
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Lemon and lamb pie with filo topping
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Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
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Spiced garlic prawns and calamari
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Cider-brined pork chops with apple dressing
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Mixed tomato and labne salad
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Chicken with sparkling wine cream sauce
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