Dispositivos e acessórios
Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
Preparação 30min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
Pickled cucumbers
-
baby Lebanese cucumbers cut into ribbons400 g
-
salt½ tsp
-
caraway seeds½ tsp
-
garlic cloves2
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
apple cider vinegar2 tbsp
-
honey1 tsp
-
lemon juice only (approx. 20 g)½
Japanese pepper seasoning
-
orange peel dehydrated (see Tips)1 tbsp
-
black peppercorns1 tbsp
-
white sesame seeds1 tbsp
-
black sesame seeds (see Tips)1 tbsp
-
wakame flakes (see Tips)1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sea salt1 tsp
Crispy chicken
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic clove1
-
tamari30 g
-
egg1
-
chicken tenderloins500 g
-
gluten free cornflour for coating50 g
-
vegetable oil for deep frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1942.4 mg
Proteína
31.9 g
Energia
2312.5 kJ /
550.5 kcal
Gordura
30.2 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
32.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Good food, gluten free
94 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Prawn and chicken laksa
40min
Asian dipping sauce
25min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Thai-style fish cakes
30min
Thai beef salad
1h 20min
Thai red pork curry
35min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Thai chilli chicken and basil
30min