Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g verjuice
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- ½ lemon, zest only, no white pith and grated
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2745.7 kJ / 656.3 kcal
- Proteína
- 37.4 g
- Hidratos de carbono
- 81.6 g
- Gordura
- 20.5 g
- Gordura saturada
- 5.3 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 155.3 mg
Receitas alternativas
Risoni with salmon and spinach
25 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Mushroom risotto
30 min
Seafood and corn chowder
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min