
Dispositivos e acessórios
Moroccan chicken with couscous
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
garam masala1 ½ tbsp
-
ground turmeric3 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
couscous250 g
-
sunflower oil50 g
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
garlic cloves3
-
brown onion cut into halves80 g
-
pitted green olives60 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice60 g
Nutrição por 1 portions
Energia
647.1 kcal /
2717.8 kJ
Proteína
47 g
Gordura
27.1 g
Hidratos de carbono
50.7 g
Fibra
6.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Moroccan street food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia