
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 1 sprig fresh sage leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 491.4 kcal / 2064 kJ
- Proteína
- 43.9 g
- Gordura
- 23.4 g
- Hidratos de carbono
- 13 g
- Fibra
- 10.7 g
- Gordura saturada
- 7.8 g
- Sódio
- 823.7 mg
Receitas alternativas
Chorizo and chicken pasta
50min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef ragu
1h 25min