Dispositivos e acessórios
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Preparação 25min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1396.3 mg
Proteína
12.4 g
Energia
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Gordura
18.6 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
16.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Skinnymixers 'A Little Taste of...'
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Feta, spinach and potato frittata
1sa
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Vegetarian sausage rolls
40 dk
Mexican stack
45 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1sa 15 dk
Cauliflower and sweet potato lasagne
1sa 35 dk
Lentil bolognese
30 dk
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1sa
Black bean enchiladas
1sa 20 dk
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 dk
Tuna mornay
45 dk