Dispositivos e acessórios
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese1 ½ oz
-
yellow onion2 oz
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
fresh corn kernels (from approx. 2 ears corn)7 oz
-
vegetable stock (see Tip)25 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ - 1 tsp
-
zucchini sliced into planks (¼ in.)8 oz
-
cherry tomatoes (opcional)6 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
ground black pepper to season
-
burrata cheese8 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
980.8 mg
Proteína
23.7 g
Energia
2594.6 kJ /
620.1 kcal
Gordura
25.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
13.8 g
Hidratos de carbono
71.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Risotto with Broccolini
35min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Summer Squash Flatbread
50min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Root Vegetable Gratin
1h 25min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min