Dispositivos e acessórios
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions
Ingredientes
-
red quinoa rinsed and drained70 g
-
water to soak
-
Thai red curry paste (see Tips)50 g
-
makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces4
-
fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved4 sprigs
-
coconut milk plus an extra 1 tbsp60 g
-
boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)600 g
-
sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)500 g
-
lime juiced1
-
Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)300 g
-
long red chilli thinly sliced, to garnish1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
770 mg
Proteína
36.5 g
Energia
1470 kJ /
352.5 kcal
Gordura
7 g
Fibra
9.5 g
Gordura saturada
2.3 g
Hidratos de carbono
32.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Walnut and spinach pesto
5min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Zhoug (Diabetes)
10min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Roasted fennel dip
35min
High Protein Egg Bake
20min
Warm satay bowl
1h 10min