Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.5 10 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 35min
4 portions

Ingredientes

  • red quinoa rinsed and drained
    70 g
  • water to soak
  • Thai red curry paste (see Tips)
    50 g
  • makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces
    4
  • fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
    4 sprigs
  • coconut milk plus an extra 1 tbsp
    60 g
  • boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
    600 g
  • sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)
    500 g
  • lime juiced
    1
  • Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)
    300 g
  • long red chilli thinly sliced, to garnish
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 352.5 kcal / 1470 kJ
Proteína 36.5 g
Gordura 7 g
Hidratos de carbono 32.5 g
Fibra 9.5 g
Gordura saturada 2.3 g
Sódio 770 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...