Dispositivos e acessórios
Firecracker stuffed butternut pumpkin
Preparação 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
Firecracker marinade
-
Sriracha sauce (see Tip)60 g
-
white miso paste60 g
-
peanut butter (see Tip)60 g
-
honey20 g
-
white vinegar10 g
-
extra virgin olive oil60 g
Pumpkin, pork and rice
-
lean pork mince500 g
-
Thai red curry paste (see Tips)4 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
fresh Thai basil leaves only3 sprigs
-
makrut lime leaves3
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)1
-
fresh lemongrass cut into pieces1 stalk
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
jasmine rice400 g
-
coconut milk270 g
-
water630 g
-
Vegetable stock paste to taste (see Tip)2 tsp
-
Chinese broccoli trimmed and halved lengthways150 g
-
fresh green beans finely chopped (3 mm)100 g
-
lime cut into wedges1
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh red chilli finely sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003.4 mg
Proteína
26.5 g
Energia
3581.8 kJ /
856.1 kcal
Gordura
46.2 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
16.5 g
Hidratos de carbono
82.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Newsletter: Jan-June 2023
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chiang Mai noodles
25min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Thai beef salad with noodles
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Prawn and chicken laksa
40min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Goan prawn curry
25min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h