Dispositivos e acessórios
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
Preparação 10min
Total 2h 25min
4 portions
Ingredientes
Salmon
-
fresh boneless salmon fillets4
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled and cut into pieces10 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
extra virgin olive oil50 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
honey10 g
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Green bean gremolata
-
Parmesan cheese or pecorino cheese30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic cloves2
-
lemon peel only, no white pith1
-
water450 g
-
fresh green beans trimmed450 g
-
extra virgin olive oil3 tbsp
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
roasted pine nuts2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
3919.2 mg
Proteína
97.9 g
Energia
4783.5 kJ /
1143.3 kcal
Gordura
79.1 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
14.6 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Health boost challenge
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Curry coconut fish with spiced lentils
30min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Zhoug (Diabetes)
10min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Traditional minestrone
45min
Spinach and leek frittata
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min