Versões compatíveis
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Buchteln
- 220 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 30 g caster sugar
- 2 tsp natural vanilla extract
- 180 g unsalted butter, softened, cut into pieces
- 330 g baker's flour, plus extra to dust
- 2 egg yolks
- 1 pinch sea salt
- 1 lemon, zest only, no white pith
- oil, to grease
- 12 tbsp jam (approx. 200 g - see Tips)
Vanilla custard
- 250 g milk
- 250 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks
- 1 - 2 tbsp rum, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste
- 20 g cornflour
- 50 g caster sugar
- icing sugar, to dust
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1859.1 kJ / 444.3 kcal
- Proteína
- 7.5 g
- Hidratos de carbono
- 49.5 g
- Gordura
- 23.7 g
- Gordura saturada
- 14.1 g
- Fibra
- 1.5 g
- Sódio
- 50.1 mg
Receitas alternativas
Traditional Apple pie
1h 30min
Steamed chocolate cake and poached pears
50min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Choux pastry
2 Std.
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, TM6)
2j 10 menit
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
Pear and ginger paste
26u. 25min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Ham and cheese cruffins
3j
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min