
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pink peppercorn sauce
- 1 garlic clove
- 1 eschalot cut into halves
- 40 g salted butter cut into cubes
- 50 g white wine
- 1 tsp tomato paste
- 2 tbsp pink peppercorns lightly crushed (see Tips)
- 100 g water
- 1 tsp Chicken stock powder or Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g pouring (whipping) cream
- 4 egg yolks (see Tips)
Surf and turf
- 500 g water
- 8 - 12 large raw prawns deveined and butterflied
- 4 beef fillet steaks
- extra virgin olive oil to drizzle
- sea salt to season
- ground black pepper to season
- thick-cut chips to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 710 kcal / 2982.2 kJ
- Proteína
- 39.9 g
- Gordura
- 51.1 g
- Hidratos de carbono
- 20.8 g
- Fibra
- 3 g
- Gordura saturada
- 22.9 g
- Sódio
- 637.4 mg
Receitas alternativas
Family Meatloaf
1h 10min
Mushroom and chicken vol-au-vents
1h 40min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
Prawn and saffron arancini
25h
Buffalo chicken wings
50min
Hollandaise sauce
15min
Buffalo chicken wings
45min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10min
Lamb sausage ragu
30min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30min
Muffin pan chorizo frittatas
30min