Dispositivos e acessórios
Coconut turmeric fish curry
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
green beans trimmed175 g
-
broccolini trimmed and cut into thirds1 bunch
-
medium raw prawns peeled and deveined12
-
sugar snap peas trimmed and cut into halves lengthways100 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh turmeric peeled2 - 3 cm
-
olive oil2 tsp
-
fresh curry leaves12
-
coconut milk400 g
-
liquid vegetable stock (see Tips)200 g
-
coconut sugar2 tsp
-
firm white fish fillets pin boned and cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
sea salt to season (optional - see Tips)
-
fresh coriander leaves, to serve
-
cooked rice to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
35.7 g
Energia
2023.1 kJ /
481.7 kcal
Gordura
14.9 g
Fibra
4.9 g
Hidratos de carbono
48.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wholefood child
88 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cheat's cauliflower fried rice
35min
Coriander turmeric chicken bites (Toddlers and beyond)
40min
Raw pumpkin and zucchini curry
25min
Lamb and quinoa stew
1h
Lamb with pumpkin and lentils
50min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Miso salmon broth
40min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Curry laksa
45min
Coconut fish curry
1h 10min