![Potato and porcini mushroom soup Potato and porcini mushroom soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EB5A64B3-F386-483E-BB0E-659448280BDB/Derivates/D3ECB516-3572-4778-9B72-5E31713B89FB.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g celery, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 50 g onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 1200 g water
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Proteína
- 3.1 g
- Hidratos de carbono
- 24.7 g
- Gordura
- 8.4 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 3.7 g
- Sódio
- 509.8 mg
Receitas alternativas
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Potato pancakes
45 min
Pasta e fagioli
26h
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 dk
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Wok-style curried vegetables
35 min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min
Mushroom and kale risotto
55 dk