Dispositivos e acessórios
Lemon caper butter
Preparação 5min
Total 10min
150 g
Ingredientes
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 150 g
Sódio
650 mg
Proteína
2.1 g
Energia
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Gordura
97.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
61.7 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Chimichurri
5min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Black garlic and onion jam
55min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min