Dispositivos e acessórios
Lemon caper butter
Preparação 5min
Total 10min
150 g
Ingredientes
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 150 g
Sódio
650 mg
Proteína
2.1 g
Energia
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Gordura
97.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
61.7 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Salted Caramel Ice Cream
Nenhuma avaliação
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Harissa yoghurt dressing
5min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Nenhuma avaliação
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Beef Wellington
2h 15min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Prawn and saffron arancini
25h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min