Dispositivos e acessórios
Lemon caper butter
Preparação 5min
Total 10min
150 g
Ingredientes
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 150 g
Sódio
650 mg
Proteína
2.1 g
Energia
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Gordura
97.6 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
61.7 g
Hidratos de carbono
6.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Butter it up!
15 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pear and ginger paste
26h 25min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Asparagus and saffron risotto
35min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Béarnaise sauce
20min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1h
Saffron and cardamom poached pears
40min
Hollandaise
15min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1h 15min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Macadamia Chocolate Cookies
1h
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min