Dispositivos e acessórios
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
Preparação 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 490 g
Sódio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Energia
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Gordura
44 g
Fibra
24.4 g
Gordura saturada
6.4 g
Hidratos de carbono
58.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza Oven
20 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1h
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Citrus Water (TM5)
35min
Dukkah
5min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Olive Spread
5min
Sgroppino
5min
Sicilian prawn salad
40min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min