
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 carrot cut into pieces
- 1 brown onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms cut into thin strips
- 200 g Greek feta cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 290.3 kcal / 1219.1 kJ
- Proteína
- 11.9 g
- Gordura
- 9.4 g
- Hidratos de carbono
- 36.6 g
- Fibra
- 4.9 g
- Gordura saturada
- 4.3 g
- Sódio
- 822.3 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Penne and vegetables
35min
Creamy vegetable rice
25min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Quick veggie pasta salad
30min
Pasta with tuna
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h