Dispositivos e acessórios
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
Preparação 15min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges (1 cm)200 g
-
ripe tomatoes cut into wedges150 g
-
roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces300 g
-
fresh long red chillies deseeded if preferred, cut into pieces1 - 2
-
paprika2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 ½ tsp
-
red wine vinegar20 g
-
white sugar15 g
-
ground black pepper½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet800 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
Rice
-
long grain white rice300 g
-
water800 g
-
salt1 tsp
-
lemon cut into wedges, to serve (optional)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1766.8 mg
Proteína
43.2 g
Energia
2899 kJ /
690.2 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
6.5 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slow cook (TM6) with blade cover
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken with capsicum
45min
All-in-one chicken dinner (Skinnymixers)
50min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Hoisin pork bowl
45min
Aussie potato salad
1h 30min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Plaited pork pie
40min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Warm Aussie potato salad (peeler)
50min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40min