Dispositivos e acessórios
Nyonya curry chicken bun
Preparação 20min
Total 2h 45min
8 portions
Ingredientes
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1054.1 mg
Proteína
35 g
Energia
2646 kJ /
630 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
14.1 g
Hidratos de carbono
40.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Braised Yee Mee
30min
Spicy Black Pepper Chicken
50min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Salted Chicken
5h 10min
Lemon Chicken
25min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min
Nyonya Spice Paste
15min
Sweet And Sour Prawns
25min
Cantonese Steamed Fish
40min