Dispositivos e acessórios
Mala bakkwa (Chinese pork jerky)
Preparação 10min
Total 24h 40min
30 pieces
Ingredientes
-
pork meat, sinew free cut into pieces (3 cm), partially frozen (see Tips)500 g
-
caster sugar120 g
-
honey40 g
-
Sichuan pepper to taste (see Tips)15 - 20 g
-
paprika½ tsp
-
Shaoxing wine40 g
-
light soy sauce50 g
-
ground black pepper½ tsp
-
oil to grease
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
70 mg
Proteína
3.1 g
Energia
285.4 kJ /
68.2 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
5.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Black sesame cream soup
15 Min
Soy milk and Mantou buns
6 Std.
Hakka Yam Abacus
20 Min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Honey loquat paste
1 Std.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Lime sherbet
4 Std. 15 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Keine Bewertungen