Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water, room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2784.7 kJ / 663 kcal
- Proteína
- 36.7 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Gordura
- 51 g
- Gordura saturada
- 18 g
- Fibra
- 1.2 g
- Sódio
- 283.1 mg
Receitas alternativas
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Pear and peach crumble
50min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Curry lamb soup (TM5)
5 Std. 10 Min
NZ mustard sauce
15min
Sour cream pastry
25min
Sage and black garlic butter
10min
Chopped vegetable salad
10min
Speedy citrus layered cake
1h 10min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Stewed apples
25min
Mystery soup
45min