
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1000 g veal sweetbreads (see Tip)
- 250 g white vinegar
- 750 g cold water
- 600 g water room temperature
- iced water
- ice cubes
- 300 g spring onions/shallots trimmed and cut into pieces, plus extra sliced to garnish
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 - 2 pinches sea salt plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper plus extra to taste
- 100 g white wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 663 kcal / 2784.7 kJ
- Proteína
- 36.7 g
- Gordura
- 51 g
- Hidratos de carbono
- 2.8 g
- Fibra
- 1.2 g
- Gordura saturada
- 18 g
- Sódio
- 283.1 mg
Receitas alternativas
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Apple pie and almond cream (Ray Capaldi)
1h 30min
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2h 20min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Boiled Eggs
20min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
No-cook jam
24h 15min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Zucchini cheddar slice
45min