Dispositivos e acessórios
Cherry Blossom Steamed Dumplings
Preparação 15min
Total 1h 5min
16 pieces
Ingredientes
Prawn filling
-
medium-sized prawns deshelled and patted dry with kitchen towel180 g
-
salt½ tsp
-
sugar¾ tsp
-
white pepper powder¾ tsp
-
potato starch1 ½ tsp
-
egg white1
-
toasted sesame oil2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
Dumpling skin
-
wheat starch80 g
-
potato starch80 g
-
purple sweet potato powder10 g
-
water670 g
-
vegetable oil for greasing1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
169 mg
Proteína
3 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
DIY fruit dippers
35min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1u. 30min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1u. 25min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1u. 50min
Simple pizza
1u. 30min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1u.
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Japanese Souffle Pancakes
40min
Lemonade
5min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Steamed Seafood Tower
40min
Clam Chowder
55min