Dispositivos e acessórios
Cherry Blossom Steamed Dumplings
Preparação 15min
Total 1h 5min
16 pieces
Ingredientes
Prawn filling
-
medium-sized prawns deshelled and patted dry with kitchen towel180 g
-
salt½ tsp
-
sugar¾ tsp
-
white pepper powder¾ tsp
-
potato starch1 ½ tsp
-
egg white1
-
toasted sesame oil2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
Dumpling skin
-
wheat starch80 g
-
potato starch80 g
-
purple sweet potato powder10 g
-
water670 g
-
vegetable oil for greasing1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
169 mg
Proteína
3 g
Energia
243 kJ /
58 kcal
Gordura
2 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Celebrate Chinese New Year
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Black sticky rice pudding
9h 40min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Nenhuma avaliação
Steamed Seafood Tower
40min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Mustard Green Rice
35min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Mexican Shots
5min
Pork Balls
20min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4h 45min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min