![Cherry Blossom Steamed Dumplings Cherry Blossom Steamed Dumplings](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57a6c433e2f527276a28c5fb35ad1b60/Derivates/e5b1c2cddf0f0c4c89ce452486621dce08c936e9.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Prawn filling
- 180 g medium-sized prawns, deshelled and patted dry with kitchen towel
- ½ tsp salt
- ¾ tsp sugar
- ¾ tsp white pepper powder
- 1 ½ tsp potato starch
- 1 egg white
- 2 tsp toasted sesame oil
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
Dumpling skin
- 80 g wheat starch
- 80 g potato starch
- 10 g purple sweet potato powder
- 670 g water
- 1 tsp vegetable oil, for greasing
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 243 kJ / 58 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 8 g
- Gordura
- 2 g
- Gordura saturada
- 0 g
- Fibra
- 1 g
- Sódio
- 169 mg
Receitas alternativas
Carrot Cake
Geen beoordelingen
Clam Boil
55min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Pork fillet with chilli and coconut relish
45min
Kaya Kok (Kaya Puffs)
1 godz. 10 min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Waffle cones
35min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min