Dispositivos e acessórios
Indonesian green spice paste
Preparação 5min
Total 40min
500 g
Ingredientes
-
garlic cloves70 g
-
eschalots100 g
-
fresh green chilli cut in halves200 g
-
white sugar1 tsp
-
vegetable oil90 g
-
sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
2363.4 mg
Proteína
11 g
Energia
4348.1 kJ /
1039.2 kcal
Gordura
90.9 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
12.9 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Onsen Eggs
50min
Gula Melaka Kaya
35min
Singapore Chilli Crab
50min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15min
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Flower Pot Egg Pudding
3h 15min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40min
Ayam Paprik
30min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min