Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme
- 2 fresh bay leaves
- 1 celery stalk, cut in pieces (1 cm)
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g leek, sliced (1.5 cm)
- 150 g carrots, peeled, sliced (1.5 cm)
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 1 tsp ground white pepper, or to taste
- 900 g water
- 1000 g veal meat pieces, sinew free, boneless, diced (2-3 cm)
- 500 g fresh button mushrooms, quartered
- 50 g unsalted butter, diced
- 50 g plain flour
- 100 g whipping cream
- 2 egg yolks, from medium eggs
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1892 kJ / 454 kcal
- Proteína
- 34.8 g
- Hidratos de carbono
- 9.7 g
- Gordura
- 30.7 g
Receitas alternativas
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Nenhuma avaliação
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Nenhuma avaliação
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1 godz.
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Beef in Stout
1h 40min