Dispositivos e acessórios
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
leeks white part only450 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
coconut milk400 g
-
fresh root ginger grated1 tsp
-
limes finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges2
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mussels washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)1000 g
-
fresh coriander leaves4 Tbsp
-
fresh red chilli thinly sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1044 mg
Proteína
34 g
Energia
2352 kJ /
562 kcal
Gordura
27 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix Cutter (TM5)
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Scrambled Eggs
10min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM5)
Nenhuma avaliação
Sous-vide Poached Eggs
30min
Curried Prawns with Rice
1h
Quick Thai Chicken Curry
40min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min