![Roast beef with Yorkshires and gravy Roast beef with Yorkshires and gravy](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f7bec18-0c55-46a5-b81b-21fa462cc5f1/Derivates/529cb440-abfb-4e22-9183-ac81b523dfa0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Proteína
- 120.4 g
- Hidratos de carbono
- 29.5 g
- Gordura
- 36.5 g
- Gordura saturada
- 12.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sódio
- 997 mg
Receitas alternativas
Yorkshire Pudding
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Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
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