Dispositivos e acessórios
Pears in red wine
Preparação 15min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
-
soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)500 g
-
sugar100 g
-
honey1 tsp
-
cinnamon quills2
-
whole cloves3
-
ripe pears peeled, cut into quarters and cores removed800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1 g
Energia
853 kJ /
204 kcal
Gordura
0 g
Fibra
3.7 g
Hidratos de carbono
36 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Spicy cauliflower soup
20min
Zucchini soup
25min
Artichokes Romana
50min
Smoked trout pâté
3h 15min
Spiced red wine pears
45min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
"To die for" mini pavlovas
2h 40min