![Okonomiyaki Okonomiyaki](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5fb9bec-5ca4-4546-b33a-c69a5da0ec0d/Derivates/1f933a11-91a3-4cee-99bf-a4a2ff5f228d.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Okonomiyaki sauce
- 20 g honey
- 30 g Japanese soy sauce
- 60 g tomato ketchup
- 40 g Worcestershire sauce
Okonomiyaki
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 200 g water
- 1 tsp dashi powder
- 4 eggs
- 160 g plain flour
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp sugar
- 400 g white cabbage, finely sliced
- 40 g Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
- sesame oil, to fry
- 120 g boneless skinless pork belly, cut into thin slices (see Tip)
- Kewpie mayonnaise, to serve
- bonito flakes, to serve
- fresh chives, chopped, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1961.9 kJ / 467.1 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 44.2 g
- Gordura
- 22.8 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 1327 mg
Receitas alternativas
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Wonton soup (pork)
45 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45 min
Gozleme
1h 40 min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1u. 10min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1 Std. 20 Min