Dispositivos e acessórios
Okonomiyaki
Preparação 20min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Okonomiyaki sauce
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce30 g
-
tomato ketchup60 g
-
Worcestershire sauce40 g
Okonomiyaki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
water200 g
-
dashi powder1 tsp
-
eggs4
-
plain flour160 g
-
sea salt¼ tsp
-
sugar¼ tsp
-
white cabbage finely sliced400 g
-
Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained40 g
-
sesame oil to fry
-
boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)120 g
-
Kewpie mayonnaise to serve
-
bonito flakes to serve
-
fresh chives chopped, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1327 mg
Proteína
19.9 g
Energia
1961.9 kJ /
467.1 kcal
Gordura
22.8 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
5.2 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Flavours of Japan
22 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Palak paneer
45min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Korean bao beef sliders
2h 10min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Creamy miso mushroom udon
45min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Hoisin pork bowl
45min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35min
All-in-one chicken congee
35min