Dispositivos e acessórios
Pork belly with spring onions
Preparação 20min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
soft dark brown sugar50 g
-
olive oil1 tbsp
-
pork rashers cut into halves1000 g
-
soy sauce100 g
-
water1080 g
-
spring onions/shallots (white and light green parts only to total 500 g), cut into pieces (approx. 4 cm); green parts for garnishing500 g
-
basmati rice300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1796.4 mg
Proteína
63.7 g
Energia
2704.3 kJ /
643.8 kcal
Gordura
7.9 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
1.8 g
Hidratos de carbono
77.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Street Food
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Thai-style grilled pork skewers
7 h 25 min
Pork san choy bau
25 min
Honey BBQ Chicken
1 h
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Pork ribs with black bean sauce
2 h
Sweet and sour pork
40 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 h 15 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Pork belly ramen
4 h 10 min
Garlic prawns
25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min