![Ginger beef and sugar snap peas with rice Ginger beef and sugar snap peas with rice](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e3cad713-66b9-49a8-9f9d-2d977dca0a0d/Derivates/52ec0ab0-69c1-4848-99b5-49081ca2cbb0.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Ginger beef marinade
- 1 garlic clove
- 15 g fresh ginger, peeled and cut into slices
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 200 g beef rump steak, cut into thin strips (approx. 3 x 0.5 cm)
- 2 tsp cornflour
- 15 g honey
- 70 g teriyaki sauce
- 20 g sesame oil
- 20 g sake
- 15 g lime juice
Rice
- 180 g short-grain white rice
- 1000 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
Ginger beef and sugar snap peas
- 10 g sesame oil
- 250 g sugar snap peas, trimmed
- 6 spring onions/shallots, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds, for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3270.9 kJ / 778.8 kcal
- Proteína
- 36.1 g
- Hidratos de carbono
- 107.4 g
- Gordura
- 20.1 g
- Gordura saturada
- 3.6 g
- Fibra
- 11.9 g
- Sódio
- 2426.8 mg
Receitas alternativas
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Chicken korma with cashews
30 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Pad kra pow
45 min
Thai beef salad
1h 15 min
Chicken teriyaki
20 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Beef and coconut soup
30 min
Thai red pork curry
35 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken chasseur
1h 50 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min