Dispositivos e acessórios
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
Preparação 30min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
pine nuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces, plus extra shavings for serving60 g
-
garlic clove1
-
carrot tops organic, clean (approx. 60-90 g), cut in pieces (2-3 cm)1 bunch
-
olive oil100 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt plus extra to taste¾ tsp
-
water700 g
-
carrots, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)carrots multicolour, organic and clean, unpeeled, spiralized in noodles (see tip)800 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
644 mg
Proteína
11 g
Energia
1873 kJ /
447 kcal
Gordura
36 g
Fibra
9.7 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Go Green, Feel Good
71 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Paprika and Lime Brazil Nut Cream
4h 5min
Date and Nut Balls
20min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1h
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Coconut Creamed Kale
20min
Chickpea Pancakes
20min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Hazelnut, Dark Chocolate and Date Spread
20min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min