Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
6 g
Energia
663 kJ /
159 kcal
Gordura
9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan Burgers
45min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Gnocchi with Courgettes
20min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Semolina Dumplings
1h 40min
Easy and Quick Vegetable Pickles
Nenhuma avaliação
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min