Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onion quartered120 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)120 g
-
80 g celeriac, peeled, cut in pieces (3 cm)celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
parsnip peeled, cut in pieces (3 cm)60 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
water650 g
-
fresh oyster mushrooms torn in pieces500 g
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries3
-
sweet paprika1 tsp
-
hot paprika½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tomato purée15 g
-
dried oregano2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
6 g
Energia
663 kJ /
159 kcal
Gordura
9 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Nenhuma avaliação
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55min
Gluten-free Bread
3h 20min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45min
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Nenhuma avaliação
Plum Clafoutis (TM5)
1h 15min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Spanish Tortilla
1h
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Sumac-spiced Houmous
5min
Tomato Soup with Burrata
35min